STØTTESPILLER 2019

Vi er stolte støttespillere til 5 Valdresambassadører! Her ønsker vi å presentere de alle:

Espen Bragerhaug:
Espen er en student på 25 år og kommer fra Bagn. Han er i sitt 3. år sivilingeniør innenfor Geomatikk og IKT. Han har i forbindelse med studiet fått stor kompetanse og nysjerrighet for  å utvikle apper, spesielt innenfor fagfeltet geomatikk. Han ønsker nå å utvikle noe som beriker virkeligheten ved å presentere noe som er relevant til hvor man er, fysisk i verden. Her kommer GEOkultur, denne appen skal berike lokal kultur og natur. Vi følger spent med og håper vårt bidrag vil hjelpe han på veien til sitt mål!

 

Harald Øygard:
Harald er 21 år og i fra Rogne. Fra barndommen har han alltid likt å være ute og i aktivitet. Han jobber mot å bli best mulig, målsettingen er å bli en av verdens beste skiskyttere. Som mange andre har også Harald opp og nedturer, de siste 2 årene har han måttet kjempe seg tilbake i norgestoppen. Noe han beviser når han nå ligger på en 7.plass sammenlagt i Norgestoppen, menn senior.Han har som mål å bli tatt ut til å gå IBU-cup for Norge ila neste sesong, for deretter å prøve seg mot de aller beste i World Cup.
Vi ønsker Harald lykke til videre i sin satsning fremover!

 

Eivor Melbybråten:
Eivor er 17 år gammel og i fra Øystre Slidre, hun satser på langrenn og skiskyting. Hun går for tiden på NTG på Geilo. Hun har som mål å bli kvalifisert til  junior VM, og senere komme på landslaget når hun blir senior. Drømmen er Ungdoms OL i 2020 og Senior OL i 2022.
Hun har i disse dager blitt Norgesmester i skiskyting for juniorer!
Vi ønsker henne lykke til videre fremover!

 

Karine Bragerhaug:
Karine er 32 år og er bosatt på Leira. Hun har en gründeridè om å starte sin egen bedrift der å skape unike, miljøvennlig og skreddersydde løsninger til private og bedrifter i Valdres innen interiørdesign/hagedesign. Veldig mange har nå begynt å få fokus på bærekraft og miljø – og de trenger både ideer, innspill og tanker på hvordan de kan omdekorere, style og lage gode følelser i hjemmet uten å måtte kjøpe alt nytt. Det handler om holdningsendringer rundt konsumering.
Hun vil samarbeide med lokale leverandører.

Vi ønsker henne lykke til med prosjektet!

 

Anja Riste:
Anja er 22 år og kommer fra Lomen. For tiden studerer hun i Trondheim, men danser så mye som mulig! Hun har stor lidenskap for dans og ønsker å satse mer fremover. Hun konkurrerer innenfor Linedance og West Coast Swing, i tillegg til at hun holder kurs. Hun har som mål og prestere på høyt nivå rundt i hele verden!
Vi ønsker henne lykke til med sine drømmer!