Støttespiller

Valdres Sparebank har de siste årene hatt en egen utdeling gjennom «Støttespiller» hvor vi ønsker å kunne støtte opp en idè, et talent, eller et prosjekt. Som lokalbank ønsker vi å støtte opp om prosjekter der det ligger et gryende ønske om å skape noe i Valdres.
Årets «Støttespiller» ble utdelt fredag 20. november, og i år var det det nyetablerte selskapet Voi Voi Valdres AS som ble mottaker av hele 50.000,- gjennom «Støttespiller».

Voi Voi Valdres AS
-Det er stort for oss å motta årets «Støttespiller» fra Valdres Sparebank sier en strålende fornøyd Cathrine Dokken Belsheim. 50.000-! Med den kapitalen kan vi for alvor komme i gang for fullt med markedsundersøkelse, lage prototyper og utforme vårt visuelle utrykk.

Siv Therese Melbye, som er den andre personen bak Voi Voi Valdres AS gleder seg over støtten og at de nå kan komme i gang med deres drømmeprosjekt – å skape den følelsen. Våre produkter skal være mer enn et sjokoladeprodukt, vi skal skape et produkt med stolthet og tilhørighet i Valdres. Lokale råvarer i produktene vil være en selvfølge. Vi ønsker å skape et produkt som Valdres kan være stolt av, og som passer like godt til en nydelig kopp kaffe, etter middagen eller på en fjelltur.

Samfunnsansvar
Gjennom året støtter vi ulike talenter, prosjekter og arrangementer, og for banken er det viktig at vi er med på å skape muligheter og aktiviteter i Valdres. Med «Støttespiller» har vi enda et element inn i vårt samfunnsansvar. Det var mange gode søkere i år og tøff kamp om årets utdeling.
Det blir spennende å følge selskapet og produktene videre på reisen. Vi har så mange kvalitetsprodukter fra Valdres, og at vi nå får ytterligere tilskudd til disse er bare fantastisk.

Voi Voi Valdres AS har et spennende konsept, uten at de kan gå nærmere inn på detaljene i denne fasen. Det er to solide personer med lang erfaring innen markedsføring, matblogging, matstyling og fotografering. Begge har erfaring fra oppstart og drift av egne foretak, så mye ligger til rette for at vi i fremtiden kan nyte sjokolade med smak og følelse av Valdres.

Overrekkelsen
Melbye deltok via Skype på overrekkelsen, og det ble mye sjokoladeprat i løpet av den timen som møte og overrekkelsen varte. Det er utrolig moro at vi som lokalbank kan være med å bidra til at drømmer kan sette fart og realiseres. Det er så mange flinke og kreative folk i og fra Valdres, noe disse to er flotte eksempler på.