Vi vil som en del av ytterligere smittereduserende tiltak hos oss stenge dørene for publikum fra og med 19. mars ved vårt kontor på Fagernes og i Slidre, Vang som stengte tidligere i uka.

Kundene har vært flinke og tatt oppfordringen om å kontakte oss på telefon eller e-post så langt, men vi ønsker nå å ta ytterligere grep for å bidra med smittereduserende tiltak ved å stenge dørene helt. Gjennom denne begrensningen så øker vi i tillegg alles trygghet og reduserer vår sårbarhet.

Vi vil fortsatt være tilstede ved lokalene våre, og bankens drift fortsetter ellers som normalt. Alle ansatte er på jobb, og vi utfører alle bank- og forsikringstjenester som vanlig.

Våre rådgivere er tilstede for kundene våre som før, bare at vi nå gjennomfører kundemøtene via telefon.

I den daglige kontakten med kundene, vil det nå være telefon, e-post eller med melding direkte til  rådgiver gjennom mobilbanken eller nettbanken.

Annen praktisk info:

  • Har du regninger som du normalt leverer i banken for belastning, så kan du nå legge disse i luka «Post til banken». Så tar vi disse påfølgende dag. Husk signer på giro, samt om du ønsker kvittering i retur.
  • Skal du sette inn innskudd, kan du gjøre dette i vår automatsone i Slidre. Denne er åpen 24/7.
  • Skal du ta ut penger kan du gjøre dette i vår automatsone i Slidre og Vang, disse er åpne 24/7.
  • Har du som næringsdrivende behov for mynt eller sedler, så fint om du ringer oss på forhånd, så kan vi gjøre det klart for deg.
  • Om det er noe du lurer på, så kan du ringe oss på 61343600 eller sende e-post til post@valdressparebank.no eller direkte til din rådgiver. Kontaktinfo finner du på vår hjemmeside.

 

Urolig for økonomien?
Vi skal være tilstede for lokalmiljøet vårt, og rådgiverne står klare til å bistå de som måtte trenge avdragsfrihet som følge av korona-viruset. Sammen skal vi finne gode løsninger i en for mange utfordrende tid.